Een echt stenen huis

Voor alles een tijd en een plaats. Zo vonden we dat het na een dik jaar stillaan tijd was voor een upgrade van onze caravan-villa naar een stenen huis en toen er een dokter uit Rietvlei vertrok, duurde het niet lang voordat we dat fameuze stenen huis hadden aangeslagen.

Onze oude caravanvilla

Onze oude caravan-villa

Ons nieuwe stenen huis

Ons nieuwe stenen huis  .Voor alle duidelijkheid: we hebben alleen het rechtse deel van het huis. :-) Niet de hele blok.

Pas op, we zaten altijd graag in onze caravan-villa, maar het had soms zijn nadelen: in de zomer warmde het erg snel op (+40°C, iemand?), je kon niet echt buiten zitten en het was er gehorig. Elke persoon die voorbij liep, elke radio die ergens stond te spelen of elke auto die startte haalde je uit je slaap (tenminste een lichte slaper zoals ik. Marianne kan als ze haar best doet door het geluid van een drilboor slapen).

Dus begin december zijn we een kleine 200 meter naar rechts verhuisd (ja, de blogpost komt wat laat). Het huis is kleiner qua oppervlakte, maar perfect voor ons twee. Lekker koel binnen, we hebben een terrasje, kijken uit op de braaiplek en zitten een stuk verder weg van de werken aan de huizen die al in maart vorig jaar klaar zouden zijn, maar waar ze nog steeds aan bezig zijn. :-)

Omdat we een aantal verzoekmailtjes kregen voor een kijkje in ons nieuwe huis en omdat we zoals altijd draaien wat jullie vragen: een exclusief bezoek aan ons Zuid-Afrikaanse stenen huis.

Laat de boze wolf nu nog maar eens proberen om het omver te blazen!

De keuken vanuit de living

De keuken vanuit de living

De living vanuit de keuken

De living vanuit de keuken. De bloemen op de tafel vooraan groeien trouwens gewoon langs de kant van de weg!

De masterbedroom

De masterbedroom

Badkamer (met douche en bad)

Badkamer (met douche en bad)

Onzen 'buiten'

Onzen ‘buiten’. De Nederlandse dokters David en Simone wonen in het huis links.

Onzen 'buiten'

Onzen ‘buiten’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>